Ieu Naha Anjeun Ningali Busa dina Unggal Produk Ayeuna

Pembersih Busa sareng Tren Perawatan Kulit Kunaon Produk Kageulisan Buih Dimana waé Ayeuna

Urang Sunda + Co / Instagram

Téktur anu leres tiasa ngadamel atanapi ngarusak produk kageulisan. Mustahil pikeun gambar Crème de La Mer tanpa padet, balmy, security-simbut-of-a-konsistensi, Glossier Milky Jelly Cleanser sapertos naon waé ogé, ogé, jelly susu, atanapi Barbasol Shaving Cream dikurangan ikon anu ngagedéan sareng mendung na. Disebutkeun, tékstur anyar ogé tiasa ngajantenkeun anu biasa sareng dipikacinta, sapertos sampo garing, sigana leres-leres groundbreaking. Nu mangrupikeun bagian tina alesan kageulisan Internet sacara koléktif peupeus awal taun ieu nalika Jen Atkin's Ouai ngenalkeun anu pangpayunna Busa sampo garing . Sareng pésta busa henteu lirén di dinya-éta parantos ngambil alih dunya kaindahan ti saprak éta.

Tangtosna, busa, sareng adina anu langkung beunghar, mousse, henteu persis anyar pikeun lomari ubar-kami parantos pernah nyeuseuh raray, krim cukur, sareng mousse rambut klasik. A busa ngan saukur konglomerasi gelembung leutik (mémbran cair ipis anu néwak hawa), ahli kimia kosmétik Ni'Kita Wilson ngajelaskeun. Téknologi busa henteu robih, tapi urang ayeuna nganggo émolién anu béda, bahan-bahan, sareng cara ngévakuasi cairan tina botol-masihan raos anu sanés tibatan anu anjeun biasa. Salaku tambahan pikeun bobo, hawa, sareng terus terang, super pikaresepeun dianggo, aya alesan anu sanés urang dumadakan ningali konsistén dina lotion awak, sunscreens, kondisioner, sareng ampir unggal kategori sanés: aranjeunna langkung gampang dibuang. Kusabab seueur urang nganggo seueur produk énjing-énjing tapi teu gaduh seueur waktos pikeun ngantepkeunana diatur - éta tempat perawatan kulit busa, produk rambut, sareng makeup muka jalan. 'The torek anjeun tiasa ngadamel lapisan éta, langkung gampang pikeun nerapkeunana, sareng langkung seueur waktos anjeun ngahémat kumargi anjeun henteu kedah ngantosan aranjeunna nyerep, saur Wilson. Di handap ieu, Wilson ngajelaskeun kaéndahan kaéndahan anu dikocok anyar. Sadayana mihak kaluar panto langkung gancang, dibaca deui.