Detil Kaulinan Cumi Musim 2: Ieu Sadayana Anu Urang Terang Sajauh ieu

Éta henteu dikonfirmasi, tapi éta moal bisa dihindari. Gambar tiasa ngandung papakéan leungeun baju manusa sareng leungeun baju panjang

Netflix

Naha anjeun atos kéngingkeun kasempetan kanggo nonton éta, anjeun pasti parantos nguping ngeunaan Netflix Kaulinan Cumi ayeuna. Serial drama Koréa anu kasohor — ngeunaan sakumpulan pamaén anu ditali kas anu satuju pikeun ilubiung dina pertandingan kalayan taruhan anu luhur pisan — parantos gancang ti batan… ogé, ampir naon waé jasa streaming na parantos turun sateuacanna.

Séri Thriller dystopian turun dina Netflix dina 17 Séptémber; dina sababaraha minggu ti saprak éta, éta ngawangun handap anu masif sareng bakti. Numutkeun data ti Wulung , Kaulinan Cumi janten acara nomer hiji anu pang streamingna di 90 nagara. Nalika anjeun ngémutan sabaraha jalma dina Netflix, jumlahna Kaulinan Cumi pameget ngahégak.



Kanyataanna, Kaulinan Cumi Popularitasna tiasa gancang-ngalacak séri janten salah sahiji acara Netflix paling populér sepanjang waktos. Jalan ieu mirip sareng séri hit Netflix Perkara Orang Asing , anu turun dina jasa di 2016 sepi tapi ngawangun basis data na via word of mulut dina minggu saatos dileupaskeun. Perkara Orang Asing janten fenomena budaya, sareng katingalina siga Kaulinan Cumi parantos badé janten hiji ogé.

Sareng kusabab kasuksésan anu masif sareng ngadadak, hiji musim ka dua sigana teu tiasa dilawan. Ieu sadayana anu urang terang ngeunaan usum poténsial dua ti Netflix Kaulinan Cumi.

Naha bakal aya usum dua? Kami henteu yakin… acan. Euweuh anu parantos dikonfirmasi dina waktos pers, tapi Netflix sacara historis gancang masihan lampu héjo dina acara populér.

Ogé, panulis sareng sutradara séri ngagaduhan ideu. Hwang Dong-hyuk, panulis sareng diréktur Kaulinan Cumi , ngawartosan The Times London dina wawancara anu anyar yén anjeunna gaduh sababaraha ideu pikeun acara kadua musim. Upami kuring kedah ngalakukeun hiji-hiji carita ngeunaan Frontman [urut pulisi anu ayeuna ngawaskeun buruan], saurna. Jigana masalahna sareng pulisi sanés ngan ukur masalah di Koréa. Kuring ningali kana berita global. Ieu mangrupikeun masalah anu kuring badé timbulkeun. Meureun dina usum ka dua kuring tiasa nyarios langkung seueur ngeunaan ieu.

Pos ieu bakal diénggalan nalika langkung seueur inpormasi sayogi.