Anu Pangulitan. Jeans. Kantos. Naha Anjeun siap pikeun aranjeunna?

Upami anjeun ngagaduhan Suzanne Somers-disatujuan Thighmaster nyumput di tukangeun lomari rongsokan anjeun, waktuna anjeun bobo deui sareng mimitian meres. Naha, anjeun naros? Kusabab dua désainer paling arah denim ngenalkeun naon anu aranjeunna namina 'jeans paling ceking anu pernah aya.'

Gambar tiasa ngandung Baju Pakaian Manusa Sunglasses Asesoris Lambang Jaket sareng Transportasi

Numutkeun kana blogger style.com Maya Singer, 'Kuring nembe dipasihan terang ku para publicis pikeun duanana Jarawat sareng Ksubi yén anu ngadamel denim bakal ngenalkeun' jeans paling ceking kantos 'pikeun usum gugur. (Kecap anu sami, duanana kali.) Kusabab éta Jarawat atanapi Ksubi henteu kantos dikenal kusabab kasedepanana, saeutik puteran ieu nyerang kuring salaku licik atanapi negeskeun kanyataan yén suku anu panjang, ceking datang deui sareng pamales kanyeri. Tingali di landasan pacu Gugur — legging kulit, sapatu botol-hitut, mini sadayana. '

Abdi bunglon denim sareng kuring parantos ngagem sagala rupa ti kabogoh dugi ka lébét akhir-akhir ieu (karaos sapertos saat 'nanaon mana' nalika ngeunaan jeans), tapi kuring henteu kantos resep pasangan mana waé kulit kuring. J Brand, Hudson, sareng Senén Murah mangrupikeun tujuan kuring, sareng kuring resep aranjeunna langsing nalika aranjeunna datang. Iterasi pangénggalna ieu sepertos éta kagol dina kategori 'dicét dina', sareng upami anjeun ngagaduhan bodo (sapertos Kate Moss, ratu saluran pipa jean, di luhur), kuring nyarios.



Naon anu anjeun pikirkeun bonéka ngeunaan prospek 'jeans paling ceking anu kantos aya'? Naha anjeun masih ngaraos ceking? Naha anjeun ngagaduhan seueur panggunaan ti aranjeunna? Naon merk anjeun mendakan pujangga anu pangsaéna? Bagikeun!

Tambihkeun glamour.com kana halaman utama Google anjeun

Tuturkeun Budak ka Pantun dina Twitter!

Poto: Splash News