The New Fifty Shades Darker Trailer Nempokeun Sisi Anyar Anastasia Steele sareng Christian Gray

Ana sareng Christian masihan kahirupan rumah tangga pikeun jalan. Gambar tiasa ngandung Asasi Manusa Kacamata Asasi Manusa Asesoris Dasi Pakéan jas Mantel sareng Pakéan

Gambar Universal

Bayangkeun, upami anjeun kersa, hubungan Anastasia Steele sareng Christian Grey salaku komedi romantis. Daripada adegan séks uap, kumaha upami aranjeunna ngan ukur bajingan cek? Anjeun terang, hal-hal sapopoé. Panganyarna Lima Puluh Nuansa Gelap trailer dimimitian persis sareng éta, kalayan Ana (Dakota Johnson) satuju pikeun masihan Christian (Jamie Dornan) nembak seger dina hubungan dikurangan pecut sareng ranté, anu henteu 'ngagaduhan aturan, teu aya hukuman, sareng teu aya rahasia.'

Nya, hé, dua tina tilu henteu goréng, sabab pasangan éta fungsina lumayan dikurangan dinamika kakuatan anu dipertanyakan. Ana murmurs, 'Anjeunna nuju robih,' sabab éta mangrupikeun perasaan anu parantos dipercaya pikeun awéwé ti jaman ka jaman, leres? Ogé, pasangan malah, engap-engapan, lulucon. Leres, sadayana katingalina ngabareuhan - nyaéta, dugi ka awéwé anu misterius ti jaman Kristen katukang muncul, sareng ku 'muncul,' hartosna urang ngarayap nalika aranjeunna nuju saré. Oh, sareng akhirna anjeunna nyerat bedil.



Ah muhun, bulan madu moal tiasa salamina.

The mimitina korek katingalna teh Lima Puluh Nuansa Abu sekuel nyandak cree na ti soundtrack pilem; éta nyitak ka Taylor Swift sareng Zayn's 'I Don't Wanna Live Forever,' tibatan panutupanana Miguel's 'Crazy in Love' tina trailer munggaran. Tapi, kukulutus, dipasihan bedil, ancaman bahaya, sareng nabrak helikopter, hirup salamina meureun sanés masalah ageung Ana sareng Christian.

Lima Puluh Nuansa Gelap datang ka bioskop dina bulan Fébruari pikeun ngirim tanggal anjeun sababaraha sinyal anu campuran pisan dina Poé Valentine. Nyusu deui kana dunya na ku trailer, di handap.

BERKAITAN: 19 Pilem Anyar Anu Kedah Ninggalkeun Bumi pikeun Usum Ieu