Katingali Anu Paling Luar Biasa Ti Haute Couture Fall 2018

Katingali Anu Paling Luar Biasa Ti Haute Couture Fall 2018

Pascal Le segretain

Anjeun teras-terasan kana haute couture anu ngarep-ngarep bakal herang. Sareng bahkan sateuacan usum Gugur 2018 dimimitian, anjeun terang éta bakal janten momen anu penting: Ieu bakal mangrupikeun koleksi Clayle Waight Keller's Givenchy Haute Couture anu kawit ti saprak kawinan karajaan, sareng Sonia Rykiel bakal ngajantenkeun debut couture na pikeun ngahargaan ka 50 taun imah. Tonggoh Buzzy disamping, aya tingkat kagum sareng glamor anu diarepkeun kalayan couture sareng labél anu aya dina Minggu Pantun anu khusus ieu-sapertos percetakan 3-D tingkat salajengna di Iris van Herpen, rujukan sato anu pikaresepeun di Schiaparelli, anu avant garde draping di RVDK Ronald Van Der Kemp…. Naon anu anjeun tingali dina landasan pacu téh, sacara harfiah, impian fashion kumaha didamel. Sareng karajinan anu ngahirupkeun aranjeunna pastina pantes dituliskeun ngeunaan bumi.

Ti mini dresses kukupu-esque kana rok beraksen bulu, anu paling spektakuler ti haute couture Fall 2018 aya di galeri kami di handap.



Kami mawa anjeun tren. Anjeun ngajantenkeun aranjeunna milik anjeun. Ngadaptarkeun buletin sadidinten kami pikeun milari mode anu pangsaéna pikeun anjeun.