Basisir Pangpanasna Maca Musim Panas Ieu

Sababaraha hal bakal babarengan langkung saé tibatan pantai sareng anu saé hébat buku. Kabeneran pikeun urang, teu aya kakurangan pilihan anyar anu luar biasa dina usum panas ieu. Ieu salapan urang favorit urang siap maca, pantai atanapi henteu pantai:

Budak Awéwé Anu Kabeneran ku Jessica Knoll

Gambar tiasa ngandung Novel Kembang Tanduran Mekar Kelopak sareng Buku

Novel perdana Knoll berbunyi sapertos silang antara Emily Giffin sareng Gillian Flynn: Narator kami, Ani FaNelli, sami-sami cacat deet sapertos Darcy Rhone ti Hal Dipinjam —Na ngagaduhan masa lalu anu poék, rusak sigana ripped tina kaca novel Flynn. Kalayan kecap séjén, adiktif.



Maéhan Monica ku Candace Bushnell

9 Bacaan Pantai Pangalusna Musim Panas 2015

Bushnell anu pang anyarna sigana ganjil — sareng matak panasaran — otobiografi: Novel ieu museur kana panulis anu namina Pandy Wallis, anu nyobian ngantepkeun tokoh anu nyababkeun kamashuran sareng nasibna ('Monica,' awéwé ngora anu nyobian ngadamel éta di Manhattan). Sora dalit?

Kawinan Karajaan ku Meg Cabot

Gambar tiasa ngandung Sunglasses Accessories Accessory Book sareng Novel

Kusabab éta Diaries Putri 3 hanjakalna teu aya, ieu hal anu pangsaéna salajengna: Meg Cabot parantos ngaleupaskeun sawawa anu munggaran Diaries Putri novel, anu nuturkeun Putri Mia nalika anjeunna ngarencanakeun kawinan Genovian karajaanna.

Buka Set Watchman ku Harper Lee

Gambar tiasa ngandung Novel Poster sareng Buku

Wajar waé, saatos maca Pikeun Maéhan Mockingbird salaku bagian tina bacaan usum panas sakola menengah urang, urang maca Harper Lee panjang -Nomé novél katuangan anu ditunggu-tentang Pramuka, 20 taun saatosna Mockingbird tungtung — nalika usum panas. (Atanapi anu kadua kaluarna. Hal anu sami.)

Dina Acara Henteu dipikaresep ku Judy Blume

Gambar tiasa ngandung Kertas Poster Téks Poster sareng Brosur

Sagala anu urang resepkeun novel novél ngora déwasa Judy Blume aya dina buku pangénggalna pikeun jalma dewasa di spades : palaku karakter anu émut, kamampuan pikeun néwak sampurna parasaan ngora (sareng sajabina), sareng néwak waktos sareng tempat anu jelas.

Cina Beunghar Kabogoh ku Kevin Kwan

9 Bacaan Pantai Pangalusna Musim Panas 2015

Dipikacinta Crazy Beunghar Asia ? Sekuelna aya di dieu, nyokot dua satengah taun saatos urang kénca terakhir Nick sareng Rachel, sareng éta sapertos 'gaya hirup urang [Asia] beunghar sareng kawéntar' salaku novél perdana na — tapi kalayan tingkah laku anu langkung luhur , upami mungkin.

Gosip ku Elin Hildenbrand

Gambar tiasa ngandung Pakansi Manusa Jalma sareng Kulawarga

Elin Hildenbrand ogé tiasa janten ratu di pantai anu dibaca, sareng anu pang anyarna-disetél dina Nantucket idéal, nuturkeun dua sobat dalit Madeline sareng Grace, sareng rumor anu ngaganggu kahirupan anu sanésna sampurna — henteu kurang tina kado.

The Rocks ku Peter Nichols

Gambar tiasa ngandung Luar Bumi Alam Laut Cai Laut Laut sareng Basisir

Novel ieu bakal ngangkut anjeun ka pulau basisir cerah di Mallorca, mabokkeun sareng carita romansa terlarang sareng anggur, sareng ngahubungkeun anjeun sareng misteri anu parantos lami mangpuluh-puluh taun naha urang kedah nyarios langkung seueur?

Budak awéwé lokal ku Caroline Zancan

Gambar tiasa ngandung Iklan Novel sareng Poster

Naon anu anjeun kéngingkeun nalika anjeun ngagabungkeun kota Florida anu ngalamun, tilu babaturan saumur hirup, palang beuleum karesepna, sareng patepungan kasempetan sareng selebritis (sareng sobatna anu asing)? Halaman-turner anu saé pisan adiktif, éta naon.