Pasihan Anjeunna Orgasme Pangsaéna Hirupna: 6 Tip Praktis Ti Pamajikan Nyata

HowAboutWe Logo bujur M Orgasme lalaki mungkin pernah janten kuat sakumaha ngajerit, sababaraha orgasme anu seueur awéwé sanggup. Tapi éta henteu hartosna yén aranjeunna moal tiasa langkung saé tibatan rata-rata bumi bahkan hancur, pikiran – niupan, toe – ngagulung, jst.

Gambar tiasa ngandung Pasén Manusa sareng Terapi

Profil samping tina pasangan anu ngambung sareng rangkulan

Gambar Getty



Sami-sami sareng awéwé, aya hal-hal psikologis, émosional sareng fisik anu nyumbang kana kualitas orgasme lalaki. Unggal jalma, tangtosna béda-béda, tapi ieu aya 6 tips anu bakal ningkatkeun intensitas anu teu aya hubungan batuk, donat atanapi gimik anu anéh.

kartun nembongkeun ti 90s

1. Terang Iraha Bakal Datang

Kenalan pasangan anjeun sareng pelajari tanda-tanda dongéngna. Dupi aya kedutan? Gancang ngadadak? Napas langkung beurat? Upami anjeun tiasa diajar ngawartosan nalika syahwat na sumping 'béngkokeun, anjeun bakal tiasa ngajantenkeun langkung saé nalika éta kajadian.

2. Ngobrol Anjeunna

Hiji hal anu tiasa ngajantenkeun orgasme lalaki sapertos bemper? Ngaraos siga kajadianana ujug-ujug sareng éta sanés deal ageung nalika éta kajadian. Bejakeun yén anjeun leres-leres hoyongna kajantenan. Ayeuna. Hayu anjeunna terang kumaha panasna pikeun anjeun nalika sumping. Ngan ukur terang yén meureun ngabantosan anjeunna pikeun leres-leres ngantep ku cara anu anjeunna henteu biasana.

3. Nyarios Anjeunna Dimana

Hayu atuh janten jelas pisan sareng nyarios yén anjeun leres-leres henteu kedah niru porno pikeun nyugemakeun lalaki anjeun. Tapi upami anjeun raoseun ku éta (atanapi bahkan dihurungkeun ku éta), ngundang anjeunna sumping ka tempat anjeun ... leres-leres saé. Kunaon Hésé ngomong, tapi ieu téorina kuring: Seueur lalaki masih kénéh aya rasa teu tetep sési ti bubudakeun. Kami hariwang yén awéwé panginten sampah kami (sareng naon anu kaluarna) sapertos ... kotor. Sareng ngerakeun.

Janten, panginten nyarios ka kami yén anjeun hoyongkeun kana éta ngabantosan kami pikeun nyingkahan rasa sieun éta sareng ngajantenkeun urang karaos sapertos lalaki anu seksi, percaya diri, déwasa. Bisi wae, urang resep. Upami anjeun leres-leres dikaluarkeun ku prospek, atanapi ngan ukur henteu raoseun ku éta, henteu kunanaon. Ngan ulah kitu. Nyarios anjeunna yén anjeun mikahayang kana diri anjeun (atanapi dina jero kondom, langkung dipikaresep, tapi perasaan anu penting) ogé bakal ngalakukeun trikna.

4. Candak Kancing-Na

Yap. Nalika anjeun hubungan intim sareng anjeunna badé bérés, candak ku butut sareng tarik anjeunna. Cara pikeun nyebatkeun 'Abdi hoyong pisan,' tanpa nyarios nanaon pisan.

5. Puting

Henteu sadaya jalma ngagaduhan puting anu sénsitip khusus (henteu sadayana awéwé ogé henteu, tina anu kuring ngartos), tapi aya ogé anu henteu. Sareng sababaraha leres-leres ngalakukeun. Nyentel puting ku létah atanapi ramo anjeun atanapi mereskeun aranjeunna lembut langsung sateuacan anjeunna sumping tiasa ningkatkeun sensasi sareng ngahasilkeun langkung syahwat awak-lengkep.

6. Tarik Éta (Tapi Henteu Teuing)

Beuki lila, beuki hadé éta. Kacuali diperyogikeun salamina. Média anu bahagia di dieu nyaéta pikeun nyobaan lalaki anu caket datang gancangna anjeun tiasa, teras ngagoda anjeunna saatos anjeunna aya kanggo manjangan pangalaman.

--Ditulis ku Scott Alden pikeun KumahaAboutWe.com Naha anjeun nganggo salah sahiji tip ieu pikeun masihan ka lalaki anjeun pangpikiran – niupan syahwat anu kantos? Naon trik séjén anu anjeun anggo? Kami hoyong terang!

Langkung ti HowAboutWe:

PSA Dinten ieu: Donat Tiasa Ngadukung Alat Panyenangan

5 Skenario Puter Peran Seksual Anu Henteu Diputerkeun

Naon Hubungan Kelamin Pikeun Lalaki: 6 Rahasia Poék jero

Langkung Cara Pikeun Kéngingkeun Glamor:

BARU! Ayeuna Anjeun Tiasa Maca Glamor dina Flipboard!

Didatangan ShopGlamour.com pikeun barang lucu mimitian ngan ukur $ 10!

Unduh Majalah Glamour pikeun iPad anjeun --ngalanggan palanggan, éta ayeuna bagian tina rencana langganan anjeun!

Lebetkeun anu pang anyarna Glamor sapuan !

Tuturkeun kami dina Twitter.

Poto: Thinkstock