Laporan Trend ragrag: Kacamata Geek-Chic

Hatur nuhun kana acara landasan pacu Michael Kors sareng cerdas, A-listers anu kasohor sapertos America Ferrera, Tina Fey sareng Kirsten Dunst, tampilan anu opat-panon henteu pernah kasohor. Pikeun milarian terang kumaha narik gaya geek-chic musim ieu, kami nguji sababaraha pigura di toko optik kota New York City, Pérak Pinding .