• 10 Pesen Kuat Beyoncé Ngirimkeun Jay Z dina Jeruk Nipis Lemonade-atanapi Sakitu Pikir Urang

    Sanaos anjeunna nyiptakeun albeum anu luar biasa pikeun urang sadayana, sigana jelas yén anjeunna nyarios ka hiji jalma hungkul.

    Baca Leuwih

  • Kipas Gosip Gadis Nénjo Kasalahan Pantun Utama Anu Anjeun Henteu Tiasa Sanggup Henteu Kasawang

    Pangguna TikTok nembé nyorot kasalahan fashion anu lucu dina 'Gossip Girl,' sareng rébuan peminat nyarioskeun éta.

    Baca Leuwih

  • Pasangan Selebriti Pangageungna 2018

    Di dieu, daptar 13 pasangan selebriti pangageungna anu ningali perpecahan, dandanan, papacangan, perkawinan, sareng cerai di 2018.

    Baca Leuwih

  • 11 Momen Seinfeld Ikonik Urang Teu Tiasa Ngantosan Di Hulu — dina GIF!

    Upami anjeun teu acan nguping, Seinfeld mangrupikeun séri kultus pangénggalna anu nampi perjanjian streaming: Sadayana salapan musim tina '90an klasik bakal pencét Hulu Juni ieu, dina perjanjian anu sakitar $ 180 juta, numutkeun Ragam. Éta hartosna anjeun henteu kedah ngaleungitkeun DVD anjeun atanapi ngadaptarkeun TBS unggal sonten di 6 P.M. pikeun ngabéréskeun Jerry, George, Elaine, sareng Kramer anjeun — anjeun bakal tiasa nonton-nungtut paménta, upami anjeun resep. Ieu mangrupikeun 11 momen klasik anu urang teu tiasa sabar pikeun nonton deui sababaraha kali (tapi dugi ka Juni, GIF ieu bakal dilakukeun). Man Hands (Usum 8, Episode 3) Taun éta taun 1996: 'Man hands' asup kana kosa kecap urang, sareng kencan diganti salamina. Elaine's Dancing (Usum 8, Episode 4) Kuring terang gerak éta parantos dibakar kana uteuk anjeun mangtaun-taun. Ngenalkeun: Festivus (Usum 9, Episode 10) Liburan palsu favorit urang pikeun ngagungkeun unggal Désémber 23. Kaos Puffy (Usum 5, Episode 2) Naha kantos aya tulisan sandaran anu langkung hina dina sajarah TV? Nyalahkeun ka Dingo (Usum 3, Episode 10) Sabaraha lami kanggo anjeun terang ngeunaan rujukan dingo Elaine? Pangajaran dina Tatakrama Subway (Usum 3, Episode

    Baca Leuwih

  • Wawancara Lindsay Lohan-David Letterman Ieu Ti taun 2013 Ngajantenkeun Jalma Anu Henteu Raheut

    Wawancara telat wengi 2013 antara David Letterman sareng Lindsay Lohan 'ngerieun' seueur pangguna Twitter.

    Baca Leuwih

  • 5 Lagu Alur-tastic Urang Teu Bisa Ngeureunkeun Dengekeun!

    Kami balik deui sareng angsuran 'Lagu Kuring Teu Bisa Ngeureunkeun Dengekeun' pikeun Senén Musik Anyar minggu ieu. Akhir-akhir ieu, kuring parantos Shazam badai, janten kuring kapaksa ngabagi teu saurang ogé, tapi lima tina pamanggihan anu kuring paling resep ku anjeun. Daptar kaasup dua band sadulur sareng sakedik lagu moody anu anjeun tiasa ogé filekeun dina musik makeout. Dangukeun, tonton, sareng kenalkeun band-band ieu di handap. Sareng hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun!

    Baca Leuwih

  • Tingali Deui ka Brad Pitt sareng Angelina Jolie di Oscar Ngalangkungan Mangsa-mangsa (Dimimitian Nalika Angie 10) ... sareng Jelas Diideuan Ku Madonna)

    Aman pikeun nyatakeun yén Brad Pitt sareng Angelina Jolie bakal janten pasangan anu paling difoto dina Minggu's Academy Awards. Lampu flashbbs pareum sapertos lampu strobo di klub pas dugi ka mana waé, janten anjeun ngan ukur tiasa ngabayangkeun kadatanganana dina acara pangageungna taun ieu. Sanaos aranjeunna parantos ngiringan acara pangajen anu terkenal babarengan sakali - dina taun 2009 nalika anjeunna nganggo baju hideung Elie Saab anu nganggo baju anting Lorraine Schwartz - duanana ngagaduhan sajarah anu panjang sareng Oscar. Hayu urang tingali deui penampilanana (sareng sababaraha tanggal!) Mangtaun-taun ...

    Baca Leuwih

  • Sarjana Sarjana sareng Pasangan Sarjana Masih Sasarengan: Daptar lengkep

    Pasangan 'Sarjana Muda' sareng 'Sarjana' anu masih babarengan? Hayu urang tingali deui tingkat kasuksésan sadaya pasangan 'Sarjana' sareng 'Sarjana' katukang.

    Baca Leuwih

  • Penyanyi Budak Anyar Anyar sareng Grup di YouTube

    Anjeun terang yén sobat keren anjeun anu sacara sakti tiasa nyortir sadaya barang dopey dina YouTube sareng mendakan musisi énggal anu adiktif? Congrats, anjeun ayeuna sobat kerén. Ngalanggan saluran budak awéwé ieu ayeuna, katingalina sapertos jenius nalika aranjeunna nyebarkeun engké. DANIELA ANDRADE Andrade ngagaduhan salah sahiji sora anu ngajantenkeun sadayana pikaresepeun-kuring tiasa nyarios ieu pasti saatos ngupingkeun anjeunna nutupan sadayana ti Nirvana dugi ka Beyonce. Abdi hoyong anjeunna ngalakukeun sadayana soundtrack kana hal anu cool, stat. JAMIE GRACE Grace, anu karék umur 20 taun, mangrupikeun phenom online anu disertifikasi — sora gitar boppy na anu pikaresepeun, sareng lirikna getol sareng lucu. VALENTINA LISITSA Upami anjeun resep ngalanggar batu tina Lindsay Stirling, Valentina mangrupikeun naksir anjeun anu salajengna — anjeunna ngagaleuh klasik piano kalayan presisi sareng intensitas anu pikaheraneun. Buktina yén barang-barang klasik tiasa dinten anjeun jalan kalayan resep Iggy Azalea. CIMORELLI Cinta ieu: Genep sadulur Cali ngawangun pita énergi tinggi anu sabuk super-euyeub, sampul berlapis. (Teu heran vérsi na 'Masalah,' di luhur, ampir 3 juta panémbong.) Cirian kecap kuring: Aranjeunna bakal nampi perjanjian acara TV musik nyalira dina taun payun.

    Baca Leuwih

  • Kuring resep Pics Sneak-Peek Musim Panas ieu ti Elizabeth Olsen sareng Dakota Fanning Shooting Budak Anu Saé

    Panas, panas, panas di New York. Parantos bari. Tapi kuring yakin seueur hal anu ditémbak di dieu usum panas ieu kumaha waé ogé bakal katingali sampurna dina TV - henteu aya rupa anu hérang, sareng baju damel bakal katingali sampurna.

    Baca Leuwih

  • Papanggih Natalie, Emily, sareng Alyvia Alyn Lind: Sadikin Babaturan Nguasaan Hollywood

    Natalie, Emily sareng Alyvia Alyn Lind sadayana bakal dibintanginya dina layar ageung sareng alit dina usum gugur ieu. Kieu sababna aranjeunna bakal lami-lami.

    Baca Leuwih

  • Pagelaran Naya Rivera Pangalusna dina Glee Anu Moal Poho

    Saksikan pertunjukan terbaik Naya Rivera salaku Santana Lopez dina acara Fox show 'Glee,' ti 'Landslide' dugi ka 'Valerie.'

    Baca Leuwih

  • 35 Selebriti Sareng Kolot Terkenal Anu Anjeun Henteu Leres-leres Poho

    Turunan elit Hollywood ieu parantos nganggo kamakmuran warisan pikeun ngaluncurkeun karirna nyalira. Ieu daptar selebriti sareng kolot anu kawéntar.

    Baca Leuwih

  • 7 Awéwé 2012 Olimpiade Usum Panas Anu Tiup Pikiran Urang

    Pikeun anu munggaran, A.S. ngirimkeun langkung seueur atlit awéwé ka Olimpiade tibatan lalaki. Pendakan tujuh bintang batu di dieu - sareng siap-siap pikeun ngahibur aranjeunna di London.

    Baca Leuwih

  • Kourtney Kardashian sareng Travis Barker Sacara Langsung Nyentuh Basa dina MTV VMAs 2021

    Kourtney Kardashian sareng Travis Barker sacara harfiah némpél létah dina MTV VMAs 2021. Ieu mangrupikeun perdana karpét beureum salaku pasangan.

    Baca Leuwih

  • Kieu Kumaha Julia Roberts Dipungkas Dina Episode Babaturan Ikon Éta

    Cocreators tina 'Friends' nembé ngungkabkeun kumaha Julia Roberts réngsé salaku bintang tamu dina 'The One After the Superbowl'

    Baca Leuwih

  • Anne Hathaway Nyaéta pikaresepeun Deranged dina Witches Remake

    Anne Hathaway pikaresepeun pikaresepeun dina ulang 'The Witches'. Éta pagelaran pamandangan-ngimpi impian kuring.

    Baca Leuwih

  • 2 Treler Anu Kedah Tingali pikeun Ya: Kami Gedang sareng Don Jon

    Éta ngan ukur anu pangsaéna nalika salah sahiji karesep anjeun gaduh pilem énggal dina perjalanan, sareng éta bahkan langkung saé (langkung saé tibatan anu pangsaéna!) Nalika dua diantarana. Dinten ayeuna, éta duaan nyaéta Jennifer Aniston, anu ngagaduhan Urang Millers kaluar dina bulan Agustus, sareng Joseph Gordon-Levitt, anu ngagaduhan Don Jon kaluar Oktober 18. Sareng BTW, éta sanés tungtung karesep urang dina pilem ieu-henteu ku makéna panjang. Sababaraha babaturan urang sapertos Ed Helms, Jason Sudeikis, Emma Roberts, Nick Offerman, sareng Scarlett Johansson nongkrong, sareng anu sanésna. Tingali: Yay. Kuring ngaraos sapertos Kami the Millers bakal hilar — sareng kalayan Breaking Bad deui sasih anu sami, éta sacara resmi bulan RV dina layar-sareng nalika Don Jon dijamin pisan pikeun ngajantenkeun urang henteu pernah ningali JGL cara anu sami deui, kuring panasaran. Sareng maot pikeun Jerseylicious Scarlett. Anu mana anu anjeun tiasa tingali? Poto: IMDB

    Baca Leuwih

  • Sagala Carita pikasieuneun Nyata-nyata Dicaritakeun dina Carita Horor Amérika

    Angsuran panganyarna Ryan Murphy ngeunaan American Horror Story, Hotel, disetél pikeun premiere wengi ayeuna, anu dipikaresep ku otot-otot pikasieuneun urang. Seueur detil ngeunaan usum anyar disimpen dina bungkus ketat, tapi anu urang parantos terang nyaéta Hotel boga pamangga anu luar biasa-sareng sababaraha jalan carita dina akar kanyataan. Murphy ngungkabkeun yén hotél di tengah plot, Hotel Cortez, dumasarkeun kana Los Angeles 'Hotel Cecil, dimana sababaraha pembunuh sérial cicing (Richard' the Night Stalker 'Ramirez, Jack Unterwerger) sareng dimana awéwé ngora, Elise Lam , sacara misterius pupus di 2013. Hotél ogé mangrupikeun lokasi terakhir dimana Elizabeth Short, aktris anu dikenal salaku 'Hideung Dahlia,' terakhir ditingali sateuacan pupusna. (Ngobrol perkawis serem.) Tapi ieu pastina sanés pertama kalina AHS narik inspirasi ti jalma-jalma, tempat, sareng kajadian anu pikasieuneun, leres-leres hirup. Ieu mangrupikeun 10 carita leres anu pikasieuneun anu parantos dimaénkeun dina American Horror Story-baca teras upami anjeun wani. Usum 1: Rumah Pembunuhan Hideung Dahlia Mena Suvari mecenghul dina episode usum mimiti salaku Elizabeth Short, aktris kahirupan nyata anu langkung dikenal salaku 'The Black Dahlia.' Pondok mangrupikeun aktris anu hoyong cita-cita umur 22 taun nalika anjeunna kapendak

    Baca Leuwih

  • 15 Pilem Meryl Streep Pangsaéna Dina Sadaya Waktu

    Ti 'The Devil Wears Prada' dugi ka 'Sophie's Choice,' ieu mangrupikeun pilem Meryl Streep pangsaéna sepanjang waktos. Lalajo aranjeunna ayeuna di antara episode 'Big Little Lies'.

    Baca Leuwih