Situs Kencan Ngan Pikeun Penggemar Apple. Serius.

Anjeun terang éta dobel konyol anu ngan ukur aya dina kartun? Nya, nalika kuring ningali Sabtu Peuting Langsung , Kuring leres-leres ngalakukeun hiji nalika 'Weekend Update' cutie Seth Meyers nyebatkeun halaman wéb anyar ieu.

Cupidtino , ngagabungkeun Cupid sareng Cupertino (tempat ayana Markas Apple), mangrupikeun halaman wéb kencan anu didamel khusus pikeun penggemar Apple. Éta moal sacara resmi diluncurkeun dugi bulan payun, tapi peminat Apple anu pikasebeleun tiasa kéngingkeun ide anu saé pikeun hal-hal anu bakal datang.

Gambar tiasa ngandung Layar Éléktronik Pc Komputer Laptop sareng Monitor

Cupidtino urang halaman utama ngajelaskeun, 'Fans Diehard Mac & Apple sering gaduh seueur kamiripan - kapribadian, profesi kréatip, raos gaya sareng éstétika anu sami, rasa, sareng tangtosna cinta kana téknologi. Kami yakin ieu mangrupikeun alesan anu cukup pikeun dua jalma pikeun pendak sareng cinta, janten kami nyiptakeun situs kencan anu diideuan Mac munggaran pikeun ngabantosan anjeun mendakan Machearts anu sanés di sakitar anjeun. '



gaya rambut braids kotak pondok 2020

Ieu sigana ideu anu rada pikaresepeun pikeun pendak sareng anu énggal, sanés? Sareng, ngan ukur mikirkeun naon waé anu kedah dicaritakeun ku lovebirds tech dina kaping mimiti. Ngobrol ngeunaan ngajalankeun iMac anjeun!

Naha anjeun bakal gabung kana situs wéb kencan anu museur kana minat atanapi hobi khusus? Naha penting pikeun lalaki anjeun janten sumanget kana hal anu sami sareng anjeun? Naha anjeun kantos kencan sareng kipas Apple?

P.S. Sakumaha hebatna Betty White SNL ?!

Teknologi Romance sareng carita-carita ieu…

  • Kagok: aula kencan online anu kasohor.

  • Halaman wéb kencan anu dumasar kana DNA!

    pilem dumasar kana buku 2019
  • Dos sareng anu henteu kedah dilakukeun tina kencan online.

Langkung Cara Pikeun Kéngingkeun Glamor

Didatangan Shopglamour.com pikeun barang lucu mimitian ngan $ 10!

Lebetkeun undian Glamour panganyarna!

Tuturkeun kami dina Twitter

Tambahkeun kami ka halaman utama iGoogle anjeun

ngagunakeun potongan jukut pikeun mulch kebon
Poto: Cupidtino