Toner Pangsaéna pikeun Kulit Anu Jernih, Cahaya, Numutkeun Para Ahli

Ieu sanés anu keras, stinging toner anu anjeun émut. 17 Toner Pangsaéna 2020 pikeun Kulit Anu Cahaya

Kahadean tina mérek

Toner rai sanés leres-leres wilayahna ngarecah. Aranjeunna parantos lami-lami-sareng lami-lami malah toner pangsaéna ngagaduhan reputasi goréng pikeun teuing kasar pikeun kaseueuran jinis kulit. Sacara tradisional, toner didesain kanggo ngaleungitkeun kaleuwihan minyak tina kulit anjeun sareng ngimbangan pH kulit anjeun, saur dermatologis NYC Joshua Draftsman, M.D. Toner ieu sadayana dumasar kana alkohol, produk anu ngeringkeun anu dianggo pikeun jalma anu kulitna berminyak sareng rawan jarawat. Upami anjeun ngagaduhan jinis kulit sanés, anjeun tiasa nyobian, tapi ngan résiko anjeun nyalira.

Tapi éta waktos éta, sareng ieu taun 2020. Hal-hal parantos jauh. Generasi toner anu langkung énggal ngagaduhan seueur manpaat kulit dina langkung seueur ti formula aslina. Naon anu aranjeunna umumna nyaéta cahaya, konsistensi cair-aranjeunna, produk-produk ieu ayeuna sakumaha rupa-rupa sérum , saur Zeichner. Aya toner pikeun unggal kabutuhan kulit, ti hidrasi dugi ka titik-titik poék.



Anjeun tiasa terang aranjeunna salaku ésénsi , tonik, sareng cai, tapi cara anu mana waé, éta sadayana mangrupikeun gen-gen salajengna sapertos toner kulit. Sareng nalika bahan pembersihan minyak sapertos minyak tangkal téh pasti dina jajaranana, anjeun ayeuna tiasa mendakan langkung hipu asam polyhydroxy , asam hyaluronic , sareng niacinamide diantarana. Di dieu, sababaraha toner pangsaéna anu parantos kéngingkeun tempat dina rak luhur kami - sareng dina haté kami.

Sadaya produk anu diulas dina Glamour dipilih sacara mandiri ku éditor urang. Nanging, nalika anjeun mésér hal ngalangkungan tautan eceran kami, kami tiasa kéngingkeun komisi afiliasi.