9 Hal Kuring Hayang Kuring Dipikawanoh Sateuacan Kénging Suntikan Bibir

Éta katingal Insta henteu mirah. Pangeusi biwir

Lisa Maree Williams / Getty

Anu tiasa nyarios yén kuring gaduh obsesi ka diri kuring, sanaos henteu ku cara anu ngamungkinkeun kuring ngalangkungan dunya asa khususna betah sareng naon anu dipasihkeun ku alam kuring. Rada, kuring dina kaayaan tetep ngarobah diri. Sapertos therapist anu henteu tiasa nyandak naséhatna nyalira, kuring ningali anu sanés — irung ageung, irung alit, rambut halus, rambut kasar, awak melengkung, awak langsing-sareng panceg, sareng sering sirik, merek kaéndahanana anu matak. Nalika ngeunaan diri kuring sorangan, sanaos, cukup ogé jarang ditingalkeun nyalira.

Dugi ka sababaraha taun ka pengker, komitmen kuring kana kasombongan murni di permukaan— perawatan keratin, di bumi dermaplaning , alat panas, sérum, suplemén, Wajah laxative Swiss Kriss laxative —Kuring henteu kantos angkat handapeun péso, ékspérimén sareng pangisi dermal, atanapi nyéépkeun artos légal dina hiji perobihan. Sanés kusabab kuring nentang (kuring asalna ti kulawarga anu reueus pangacara plastik-bedah ), tapi kusabab éta henteu pernah aya panginten kuring yén kuring henteu kedah ngantosan dugi ka 60 taun teras kéngingkeun angkat lengkep-éta kuring tiasa ngadamel tweaks leutik di sapanjang jalan.



Kuring datang fokus kana biwir kuring sabab-saleresna-kuring sadar pisan ngeunaan standar kaéndahan khusus anu mimiti nyebarkeun sareng nyusul budaya populér, sareng kuring mendakan diri kuring leres-leres lebet. Sareng unggal mojang Insta anu kuring ka luhur-ngagulung ka tukang, beuki rupina kuring mimiti siga anu leumpang, teuing henteu adil, teuing pangestu alam. Biwir ageung, bantal, katingali palsu aya dimana-mana, bahkan ka budak awéwé ampir dua puluh taun langkung ngora tibatan kuring, sareng kuring hoyong.

Dina sataun saterasna, kuring meunang suntikan lambey dua kali, ku dua médis anu disertifikasi dewan. Kahiji kalina, kuring pohara kuciwa-kuring angkat ka prakték anu pikaresepeun sareng mewah anu sababaraha babaturan éditor kageulisan kuring sering-sareng dirasa siga Abdi nyandak $ 900 sareng ngalungkeun kana angin, Samantha Jones – gaya . Dokter teu naros ka kuring nanaon sareng katingalina ngaleungitkeun, sareng kuring tinggalkeun perasaan licik sareng henteu bahagia. Teu aya bédana, sareng kuring bébéja kuring bisa mayar langkung upami kuring hoyong ningali.

botox saméméh jeung sanggeus biwir

Dina waktos kuring ngadatangan dokter nomer dua— Michele Héjo , M.D., ahli dermatologis anu berbasis di New York sareng Kontributor RealSelf —Kuring sadar babak kahiji panginten langkung suksés upami kuring negeskeun ngeunaan naon anu kuring pikahoyong. Kuring bébéja Héjo langsung yén kuring hoyong ningali bédana anu jelas, sareng anjeunna nyéépkeun waktos duanana diajar raray sareng naroskeun ka kuring.

Kami mutuskeun hiji jarum suntik Juvederm, nyaéta naon anu kuring kantos sataun sateuacan, sanaos Héjo ngonsentasikeun sadayana dina biwir kuring, sedengkeun dokter sateuacanna nganggo sababaraha kulit dina sakuliling kuring. Langkung seueur ngeunaan ieu di handap, ogé sababaraha intel penting sanés anu kuring kéngingkeun ti Héjo. Upami anjeun mikirkeun pangeusi biwir, baca heula ieu janten anjeun angkat kalayan persis naon anu anjeun datang.

Anjeun kedah nyiapkeun-émutan sareng fisik.

Sareng pertama kalina saurna, kuring henteu. Léngkah munggaran, numutkeun ka Green, nyaéta mutuskeun sabaraha ageung anjeun réalistis hoyong lambey anjeun — pikir panjang-panjang ngeunaan naha anjeun leres-leres hoyong angkat ti ipis ka Lisa Rinna dina hiji waktos. Éta bakal atra. Anjeun leres-leres henteu hoyong pisan [lambey anjeun] dieusian, sareng langkung gampil gaduh teuing sakedik teuing, saur Héjo. Tapi upami anjeun terang yén anjeun hoyong ningali bédana anu langsung, anjeun kedah nyarios éta-utamina kumargi kuring mendakan yén kaseueuran dokter resep padamelanna pikeun katingali hipnatural.

Sacara fisik, Héjo nunjukkeun nyéépkeun aspirin, Motrin, Aleve, minyak lauk, multivitamin, sareng vitamin E sakitar saminggu sateuacan janji anjeun, sabab masing-masing tiasa bertindak salaku langkung ipis getih sareng nyumbang kana panyakit postinjection.

Ninggalkeun pic Kylie di bumi.

Juri propésional ngeunaan naha anjeun kedah nyandak poto sareng janji anjeun. Kuring parantos maca yén sababaraha dokter resep, tapi anu sanés henteu. Héjo aya di kemah anu terakhir, ngibaratkeun éta pikeun nyandak gambar ka salon rambut — anjeun tiasa ningalikeun penata gaya anu anjeun pikahoyong, tapi jinis rambut anjeun henteu tiasa ngahontal éta, maka teras anjeun kuciwa. Anatomi unggal jalma béda, sareng rupa [unggal jalma] ngagaduhan bentuk anu béda, saur anjeunna. Anjeun langkung saé ngajelaskeun naon anu anjeun pikirkeun pikahoyong sareng ngantepkeun dokter anjeun damel sareng konfigurasi sungut anjeun pikeun ngahontal éta.

(Masih, nalika kuring nyebatkeun pangaruh Kylie ka Héjo, anjeunna negeskeun yén éta nyata pisan diantara awéwé sagala umur. Saréréa datang naroskeun lambeyna, anjeunna ngawartoskeun ka kuring. Éta sadayana nyarios, 'Abdi hoyong biwir sapertos Kylie.' naon anu anjeun pikahoyong.)

perrie samotin pangeusi biwir sateuacan sareng saatosna

Sateuacan Juvederm; sababaraha minggu saatos

Unggal pangeusi tiasa ngahontal hal anu béda-béda.

Ical dinten nalika awéwé ngan ukur ngagaduhan kolagén salaku pilihan. Dina tempatna, rupa-rupa pangisi dermal parantos muncul anu didadasaran asam hyaluronic , zat anu alami dina awak urang sareng tarik pisan kana cai sareng ngabeungkeut kalembaban. Henteu kakantun, bahanna tahan pisan ka gumpalan sareng gumpalan-kuring ngaraos raoseun pas, tapi aranjeunna gancang-gancang kaluar.

Milih jinis anu pangsaéna diserahkeun ka dokter dumasar kana kabutuhan anjeun, tapi smorgasbord ageung. Salaku conto, Héjo nyatakeun katingal ngora, bantal, jilid paling kahontal ku Juvederm, nalika anjeunna nganggo Restylane pikeun kuring ngagaduhan biwir kuring langkung saé tapi teu aya anu leres-leres terangeun, berkat partikel na anu langkung alit. Pikeun klien anu langkung lami, kuring sok ngalakukeun Volbella, anu saé pikeun ngeusian garis-garis di sakuriling wajah, saur anjeunna.

Katingali Insta henteu mirah.

Kami sadayana kabanjiran ku gambar awéwé kalayan lambeyna anu leres-leres ageung, tapi kuring henteu terang artos anu diperyogikeun pikeun leres-leres ngahontal tampilan éta. Jarum suntik tunggal Juvederm anu kami anggo (1 cc) sacara téknis kirang ti hiji sendok bahan, tapi disebarkeun ku cara anu ngajantenkeun hasil kuring langkung katingali tibatan éta anu mimiti - tapi henteu dramatis pisan.

kumaha carana meunang leupas tina komédo jeung pori badag

Nalika kuring naros ka Héjo sabaraha pangisi budak awéwé anu kuring tingali dina média sosial, saurna, henteu ragu-ragu, dua dugi tilu jarum suntik, upami henteu langkung. Mertimbangkeun unggal jam dina $ 400 dugi ka $ 1.000, gumantung kana lokasi sareng latihan-na, mimitian hemat ayeuna.

Filler henteu salamina.

Kuring resep pisan éta, jujur. Éta gumantung kana rumus anu anjeun pilih, tapi numutkeun ka Héjo, paling genep bulan ka taun. Ieu ngandung harti yén lamun anjeun resep hasil awal anjeun, candak seueur gambar sabab éta luntur. Sareng teu aya pisan anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun manjangan pangisi, kumargi sadayana metabolisme benten.

Gambar tiasa ngandung Wajah Manusa Kacamata Asesoris Asesoris aksésori Kacamata Awéwé Poto Fotografi sareng Potrét

Sateuacan ngeusian; ampir lima bulan saatos

Saatos-perawatan minimal.

Postinjection, hirup anjeun tiasa dilanjutkeun-sanaos aya tulisan anu pikasieuneun anu anjeun mendakan online. Numutkeun ka Héjo, hiji-hijina hal anu anjeun kedah ngajauhan nyaéta aspirin. Anjeun bahkan tiasa roti bakar tampilan anyar anjeun nganggo gelas atanapi dua anggur. Sababaraha jalma nyarios yén anjeun henteu kedah nginum alkohol sateuacanna pangeusi sabab anjeun tiasa lebam, tapi kuring henteu ningali bédana ageung saatos, saur anjeunna. Sedengkeun pikeun és, dokter bakal nempatkeun bungkus tiis kana biwir anjeun saatos pangisi anjeun parantos dilarapkeun sareng bakal ngadorong anjeun nganggo langkung seueur upami anjeun ngaraos nyeri, tapi teu kedah lungguh sareng éta jam-jaman. Bengkak nyata turun dina hiji atanapi dua dinten.

Hal anu sanés duanana dokter anu kuring ningali nyarankeun yén asup akal: henteu nginum tina jarami saatos suntikan anjeun, sareng henteu nyeuseup cairan panas-anjeun bakal tetep heureuy sareng tiasa ngabakar diri. Aduh.

Laju laun pangobatan mangrupikeun pilihan.

Sanaos kuring nyarios ka Héjo naon anu kuring pikahoyong, anjeunna tetep keukeuh nyimpen Juvederm sakedik tina jarum suntik kuring pikeun ditambihan engké upami kuring hoyong. Hirup sareng naon anu kuring pasihan anjeun salami dua minggu, saur anjeunna ka kuring. Tangtosna, kuring gancang-gancang nyéépkeun sésa-sésa kuring, tapi upami anjeun ngaraos gugup atanapi henteu yakin, taroskeun ka dokter upami anjeun tiasa nganggo naon anu anjeun mayar laun.

Bruising gumantung ka jalma éta.

Pikeun kuring, aya memar ringan anu kajadian sacara alami — kalolobaanana aya dina luhureun biwir kuring, anu sénsitip — tapi upami anjeun nuturkeun naséhat dokter anjeun (nganggo és, henteu aya Motrin, batesan asupan alkohol, tong toél, sareng cobi tetep nangtung atanapi bohong propped pikeun sababaraha jam saatos prosedur), anjeun kedah henteu kunanaon. Kitu cenah, awak dulur béda, jadi hésé pikeun ngaduga naha memar naon waé bakal muncul saatos suntikan biwir anjeun.

Sareng upami anjeun leres-leres henteu bahagia sareng hasilna?

Anjeun balik deui sareng ngaleyurkeun, ceuk Héjo. Sadaya pangeusi anu dianggo ku jalma ayeuna-Restylane, Belotero, Volbella, Voluma, Juvederm-éta sadayana berbasis asam hyaluronic, janten sadayana tiasa ngaleyurkeun sareng hyaluronidase, énzim anu ngaleyurkeun asam hyaluronic gancang sareng aman.

Genep bulan saatos kuring ningali Héjo, biwir kuring masih katingali ngabunuh. Kuring perhatoskeun sakedik panurunan dina volume — leres-leres tiasa ditebang dina jangka waktu. Anjeun panginten tiasa ningali dina poto di luhur, janten kuring sigana bakal meunang babak anu sanés. Kuring moal gelo lamun aya bewara. Nyatana, kuring ngarepkeun anjeun.

Perrie Samotin mangrupikeun sutradara digital di Glamor. Tuturkeun anjeunna dina Instagram @perriesamotin .