50 Awéwé Anu Paling Ngerakeun di 2010

Anjeun masihan 121.000 sora, sareng ayeuna daptar kami katilu-taun aya! Ahli pantun — kalebet sababaraha pabrik kami Glamor pamiarsa-beuratna dina naon anu ngajadikeun awéwé pikaresepeun ieu jadi glam.