3 Cara Pikeun Pastikeun Parobihan Rambut drastis Salajengna Anjeun Leres

Gambar tiasa ngandung Gadis Manusa Awéwé Pirang Remaja Budak Awéwé Awéwé Budak Wajah Seuri Huntu Biwir Sungut sareng Lipstik

Ngadamel parobihan rambut anu ageung tiasa ngajantenkeun anjeun janten salah sahiji saraf ageung. Ieu tilu hal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun mastikeun yén sadayana lancar.

1) Datang sareng tékstur anu anjeun ngarepkeun paling sering saatos robihna. Ieu penting nalika badé motong atanapi ngawarnaan — stilistna kedah ningali kumaha rambut anjeun murag unggal-unggal waktos. Janten upami anjeun badé ngagem éta bergelombang, lebet ku rambut anjeun anu wavy. Upami anjeun niup lempeng salawasna, sumping langsung.

2) Bawa gambar anjeun milikna buuk. Sarerea mikirkeun nyandak nembak selebritis pamer tampilan anu aranjeunna pikahoyong, tapi upami anjeun ngagaduhan nembak rambut anjeun langkung caket kana panjang atanapi warna anyar anjeun, éta tiasa masihan penata gaya sawangan tina sagala corétan anu tiasa sumping nepi sapanjang jalan. Sareng upami anjeun ngagaduhan conto hal-hal anu anjeun kantos kajadian di jaman baheula, anjeun henteu hoyong uih deui — potongan jamur atanapi sorotan anu anjeun anggap teuing atra — bawa ogé éta.



__3) Tanya seueur patarosan ngeunaan kumaha gaya sareng pangropéa bakal béda pikeun tampilan anyar anjeun. __ Gampang ditéwak dina acara pamuka sareng tong émut ka payun pikeun nungkulan rambut anjeun dina énjingna. Janten ngamimitian wawancara. Naha anjeun peryogi produk beurat anu langkung enteng ku rambut anjeun anu langkung pondok? Naha aya bahan-bahan anu tangtu anu bakal ngajagi warna anjeun tetep cerah? Naha poni énggal anjeun peryogi sikat sikat khusus pikeun niup? Ngan terus naroskeun. Éta bakal ngajantenkeun periode penyesuaian langkung kirang nyeri.

Aya naséhat pikeun nambihan? Tinggalkeun di handap!

Patali: Salon Etiket 101: Petunjuk Itty Bitty ngeunaan Kumaha Nanganan Sadayana ti Chatty Stylists dugi ka Tipping

Poto: Goodshoot / ThinkStock