Tren Terkenal 2008: Naha Aranjeunna Henteu Atuh Henteu Kudu dilakukeun?

Upami anjeun pikir yén lalaki dina kahirupan anjeun bajingan, cobian nongkrong sareng sakedik editor mode salami sababaraha dinten! Éta asup, éta kaluar, éta tah tilu bulan kamari anjeun bahkan henteu hoyong mikiran anu kantos disimpen dina lomari anjeun. 2008 pinuh ku tren sakedap - parios aranjeunna, teras pilih upami éta 'Do' atanapi 'Don't', saatos luncat.

Gambar tiasa ngandung Papakéan Pakaian Manusia Pondok Pondok Kacamata Asesoris Aksesoris Pakét Sapatu sareng Rok

Pantun naha Russell Crowe bangga dina usum panas ieu sareng balikeun sendal datar uber-ayeuna anu katelah gladiator. Nalika Joanna di Smite mendakan yén dudes sanés leres-leres ngagali aranjeunna, kuring heran kumaha parasaan anjeun ... naha anjeun mésér pasangan?

Sendal gladiator mangrupikeun ...



( jajak pendapat )

Gambar tiasa ngandung Calana Pakéan Pakaian Manusia Jins sareng Denim

Cinta aranjeunna atanapi benci aranjeunna, jeans kabogoh pasti ngaraos tandatanganana dina taun 2008, t hanks sabagian ageung pikeun Ibu Tom Cruise. Janten anjeun bakal super ukuran tina skinnies anjeun pas?

Jeans kabogoh mangrupikeun ...

( survey )

kumaha carana ngagem sapatu tempur
Gambar panginten aya Calana Pakéan Pakéan Sapatu Kamanusaan sareng Manut

Abdi henteu tiasa kéngingkeun ZZ Top tina sirah kuring sadayana murag panjang, berkat suku anu luar biasa dina tahap tengah kalayan ketat anu bertekstur. Naha anjeun nyobian tren ieu?

Celana ketat tékstur mangrupikeun ...

( jajak pendapat )

Gambar tiasa ngandung Pakéan Sapatu Kaju Sapatu Kasut Tukang Heureuy Jalma Anu Sendal sareng Sendal

2008 mangrupikeun taun tumit taun naék ka jangkungna énggal (sareng modél murag ka handap anyar). Tapi aranjeunna patut?

Sapatu hak luhur waras mangrupakeun ...

( survey )

Gambar tiasa ngandung Gadis Pirang Manusa Awéwé Remaja Budak Budak Awéwé Awéwé Sara Jean Underwood Nyanghareupan Sato sareng Piaraan

Penyanyi Aubrey O'Day ngahadiran Chris Han Spring 2009 di The Salon, Bryant Park tanggal 11 Séptémber 2008 di New York City. (Poto ku Joe Kohen / WireImage) Mercedes-Benz Fashion Week Spring 2009 - Chris Han - Front Row sareng Backstage The Salon di Bryant Park New York, NY Amérika Serikat 11 Séptémber 2008 Poto ku Joe Kohen / WireImage.com

Pikeun lisénsi gambar ieu (55715323), ngahubungan WireImage.com

Joe Kohen / WireImage.com

Sareng pamustunganana, urang ngagaduhan ikat sirah di payuneun dahi (ogé katelah lowrider, Rambo, sareng Tiger Lily). Naha anjeun kedah janten Nicole Richie pikeun narik ieu bari henteu katingaleun konyol?

Bando lowrider mangrupikeun ...

( survey )

Janten, tren naon anu anjeun sakarat pikeun ningali langkung seueur dina taun 2009, sareng anu mana anu anjeun bakal resep nawiskeun adhi? Naon pernyataan gaya utama sanés taun anu kuring leungit? Hoyong nguping langkung seueur ngeunaan taun dina gaya? Parios Resolusi Gaya 2009 sareng Dos sareng Anu Henteu Dilaksanakeun 2008!

manjang hip pangalusna pikeun hips kedap
Poto, ti luhur: Splash News, Splash News, Istockphoto, WireImage