13 Mascaras Pangsaéna pikeun Panon sénsitip

Teu aya iritasi, ngan ukur panjang sareng polumeu. 13 Mascaras Hypoallergenic Pangsaéna pikeun Panon Sensitif 2021

Kahadean tina mérek

Milarian maskara anu pangsaéna pikeun panon sénsitip disada sapertos anu khusus pisan naroskeun produk makeup anu kasohor ngarah jalma dina milarian anu teu aya tungtungna. Ngan ukur terang maskara pangsaéna dina umumna tiasa tangguh, utamina upami anjeun hoyong anu ngalaksanakeunnana sadayana: manjangan, volumisasi, sareng nyepeng curl — sadayana bari gampang dicabut sareng teu aya serpihan. Tapi berkat jumlah rumus inovatif anu parantos kami tés dina sababaraha taun terakhir, kami mendakan yén bagian anu hadé tina pilihan saéstuna centang kotak tambahan éta tanpa nyobian.

Vine kentang amis taunan atanapi taunan

Kusabab sensitipitas saréréa bénten, éta sesah pikeun ngalakukeun generalisasi ngeunaan bahan-bahan anu kedah dihindari, tapi aya sababaraha strategi anu anjeun tiasa nyobian. Hypoallergenic, mascaras anu diuji ku ophthalmologist mangrupikeun jalan pikeun sababaraha; tuba mascaras mangrupikeun tikét pikeun anu sanés, utamina upami mascara flakes dina kontak anjeun mangrupikeun hal anu nyababkeun ayana. Saluareun henteu ngajantenkeun panon anjeun siga anu nyiram kanyeri, mascaras anu pangsaéna pikeun panon sénsitip ogé kedah ngalakukeun hal anu anjeun pikahoyong. topéng pikeun ngalakukeun, sapertos kentel, manjangan, sareng nangtoskeun bulu mata anjeun. Urutan luhurna, tapi ieu aya 13 rumus lembut anu leres-leres ngalakukeun éta sadayana.



Sadaya produk anu diulas dina Glamour dipilih sacara mandiri ku éditor urang. Nanging, nalika anjeun mésér hal ngalangkungan tautan eceran kami, kami tiasa kéngingkeun komisi afiliasi.