10 Buku Anyar Pangsaéna kanggo Dibaca dina Maret

Buku anyar anu pangsaéna bulan ieu nyaéta ngeunaan kecanduan cinta, sareng silih obsesi, sareng kulawarga anu henteu berfungsi. 10 Buku Anyar Pangsaéna kanggo Dibaca dina Maret

Buku anyar anu pangsaéna kaluar dina bulan Maret.

Meureun aya sababaraha bias damel di dieu. Glamor diterbitkeun buku bulan ieu, judulna Glamor: 30 taun Awéwé Anu Parantos Ngarobih Dunya , ditulis ku Anna Moeslein urang sorangan, kalayan tipayun ti Yara Shahidi.

Buku ieu nampilkeun carita herang, anca, jero anu spektakuler Glamor Tien Juara Wanita Taun. Salami tilu dasawarsa Glamor parantos ngahargaan calo kakuatan awéwé sareng superstar ti almarhum RBG dugi ka Shonda Rhimes dugi ka Madonna ka awéwé anu aya di garis payun perawatan kaséhatan COVID. Buku ieu ngabagi pidato inspirasi awéwé ieu, tanda petik di balik layar, sareng gambar karpét beureum anu éndah.



Sareng kami mendakan buku kami di perusahaan anu saé pisan, dibarengan ku judul-judul énggal anu sanés — buku anu pangsaéna dina Maret mangrupikeun anu seksi, lucu, sareng kadang kagoréngan. Éta mangrupikeun carita ngeunaan kecanduan cinta, silih obsesi, sareng kulawarga anu teu hadé. Anjeun bakal merobih ieu sareng hoyong ngajantenkeun réréncangan anjeun maca éta ngarah anjeun tiasa nyarioskeun perkawis aranjeunna. Éta buku anu ngajantenkeun anjeun ngaregepkeun dina satengah kasenangan, satengah nyeri, ngakuan diri anjeun sareng dunya anjeun direbut pisan dina kaca.

Ieu aya Glamor Nyandak buku anyar anu pangsaéna dina Maret.

kumaha carana meunang kulit leuwih jelas

Sadaya produk anu diulas dina Glamour dipilih sacara mandiri ku éditor urang. Nanging, nalika anjeun mésér hal ngalangkungan tautan eceran kami, kami tiasa kéngingkeun komisi afiliasi.

tatcha krim kulit embun-embunan