• 47 Kuku Natal sareng Desain Kuku Libur Anjeun Saleresna Hoyong Ngagem

    47 Kuku Natal sareng Desain Kuku Libur Anjeun Saleresna Hoyong NgagemKéngingkeun suasana liburan kalayan liburan anu pangsaéna sareng kuku Natal anu pikaresepeun, meriah, sareng gampang ditiru — ti kuku hérang dugi ka warna manis Natal.

    Baca Leuwih

  • Galeri Poto-Cover Shoot Jessica Simpson

    Galeri Poto-Cover Shoot Jessica SimpsonGaleri Poto-Cover Shoot Jessica Simpson

    Baca Leuwih

  • Penjualan Dermstore Ngabobol Sareng Penting pikeun Top-rak dina potongan 20%

    Penjualan Dermstore Ngabobol Sareng Penting pikeun Top-rak dina potongan 20%Kami nyiar penjualan Dermstore kanggo ngurus kulit, makeup, sareng perawatan rambut anu pangsaéna. Ti Foreo dugi ka NuFace dugi ka R + Co, ieu mangrupikeun produk anu pantes ditambihan kana karanjang ASAP.

    Baca Leuwih

  • 4 Léngkah Pikeun Ngeureunkeun Diri Ti Curang Sateuacan Teu Terkendali

    4 Léngkah Pikeun Ngeureunkeun Diri Ti Curang Sateuacan Teu TerkendaliNalika internét sacara koléktif ngabeledug kana warta yén Kristen Stewart curang ka Robert Pattinson (sedih pisan!), Hayu urang nyandak sakedap menit ngobrol ngeunaan kumaha ngajaga diri tina kaayaan anu sedih, pabalatak.

    Baca Leuwih

  • 5 Cara Anyar-Anyar pikeun ngaitkeun Rambut Anjeun pikeun Pernikahan

    5 Cara Anyar-Anyar pikeun ngaitkeun Rambut Anjeun pikeun PernikahanNaha aya anu langkung romantis tibatan jalinan anu dipakena nganggo kawinan atanapi gaun panganten awewe anu saé? Kuring terus ngaraos yén jawaban na henteu. Sareng nalika urang mikir yén urang (meureun, ampir) bosen ningali jalinan, versi anyar sumping pikeun narik kami konyol. Ieu mangrupikeun lima ideu jalinan karesep kuring. Anu anjeun resep pake kana kawinan? 1. Pulas anyar epik dina kepang makuta anu dipakai Margot Robbie sababaraha dinten ka pengker. 2. Kepang makuta satengah-tiis Molly Sims (ku master kepang Sarah Potempa — tuturkeun anjeunna dina Instagram kanggo langkung seueur inspo!). Poto anu dipasang ku Sarah Potempa (@sarahpotempa) dina 8 Agustus 2014 jam 9:28 enjing PDT 3. Jalinan Perancis urang Perancis Rahasia Lindsay Ellingson anu lemes satengah-tukang Perancis. Hiji poto anu dipasang ku Lindsay Ellingson (@lindsellingson) dina 10 Okt 2014 jam 7:20 pm PDT 4. Pambahasan bohemian gampang ieu, anu meryogikeun sakedik langkung seueur tibatan gabung sareng dua pigtail (ieu mangrupikeun cara lengkep pikeun kahadean ti Butterfly Studio Salon di NYC) . 5. Bun kepang anu mempesona ieu ditingali dina Judy Greer; klik di dieu kanggo pitunjuk kumaha. Puncak anu ngagoda masihan sababaraha kasihatan Brigitte Bardot. Siga ideu ieu pikeun kepang kawinan? Ngagaduhan jenis kepang anu sanés dina pikiran?

    Baca Leuwih

  • Game of Thrones Tweeted 'Winter Is Coming,' Sareng Ngirim Penggemar Kana Gangguan

    Game of Thrones Tweeted 'Winter Is Coming,' Sareng Ngirim Penggemar Kana Gangguan'Game of Thrones' tweet, 'Usum datang,' sareng ayeuna para penggemar ngira yén acara HBO bakal datang deui.

    Baca Leuwih

  • 9 Pangan De-Bloating pikeun Ngirangan beurat Langsung

    9 Pangan De-Bloating pikeun Ngirangan beurat LangsungKembung tiasa ngajantenkeun urang ngaraos sadar diri, pasti, tapi éta ogé mangrupikeun tanda yén aya dina diet anjeun henteu leres pisan. Kumaha anjeun ngalereskeunana sareng merata beuteung anjeun sakali? Ku nambihan langkung seueur nutrisi kanggo tuangeun anjeun sareng ngaleungitkeun katuangan anu disababkeun ku bloat.

    Baca Leuwih

  • 3 Trik Dandanan Saeutik Anjeun Tiasa Nyandak Tina Poto Menawan Leona Lewis Ieu

    3 Trik Dandanan Saeutik Anjeun Tiasa Nyandak Tina Poto Menawan Leona Lewis IeuLeona Lewis MAÉNGKEUNNA dina katégori makeup ayeuna-ayeuna, sareng penampilan ieu anu dianggona kamari ka acara Ariella Couture di London henteu terkecuali. Éta lambey anu kuat katingali ku panon simeut — henteu teras-terasan gampang ditarik, tapi anjeunna tiasa ngatur. Ieu tilu hal konci anu ngabantosan anjeunna ngalakukeun éta:

    Baca Leuwih

  • 20 Momen Kami Moal Poho Tina MTV Video Music Awards

    20 Momen Kami Moal Poho Tina MTV Video Music AwardsMTV Video Music Awards parantos janten tontonan ti saprak mimiti taun 1984 - tapi momen-momen anu tangtu diduruk dina otak urang langkung ti anu sanés. Ieu mangrupikeun 20 adegan anu paling henteu tiasa dilupakan dina sajarah VMA. Kinerja medley 16-menit Beyonce tina Beyonce (2014) Kéngingkeun Deui: 2015 VMA, Artists .TV, Beyoncé, 2015 MTV Video Music Awards, Full Episodes Upami aya waktos anu saheulaanan urang hoyong beku sareng wallpaper imah urang, éta kalangkang Beyonce ngalawan layar 'PROTINISME' na anu kuat. Tambih Deui, naha aya anu langkung lucu tibatan Blue Ivy nari kana musik indungna? Miley Cyrus twerking on Robin Thicke (2013) Kéngingkeun Deui: Miley Cyrus, Urang Teu Bisa Ngeureunkeun / Garis Kabur / Pasihkeun 2 U (Medley), Musik, Langkung Pidéo Musik Aya sababaraha hal anu anjeun henteu pernah tiasa ningali. Pagelaran reuni 'NSYNC (2013) The Backstreet Boys parantos seueur wisata / dokuméntasi / pilem — henteu tiasa urang' penggemar NSYNC kénging langkung ti dua menit (sanaos dua menit anu mulya) di VMAs? Beyonce ngungkabkeun anjeunna hamil nalika 'Love on Top' (2011) The original break-the-Internet. Penghormatan jogét Britney Spears (2011) Dina jaman kamahéran B. Spears lumayan hébat, henteu? Pakéan daging atah Lady Gaga (2010) PETA sareng vegetarian dimana-mana teu pikaresepeun. Kanye West panggung-bom Taylor

    Baca Leuwih

  • Kuring Kinnnda Hoyong Cét Kuku Balita Budak Kuring. Naha Ieu Bakal Ngajantenkeun Abdi Anu janten Ibu Halaman Psycho?

    Kuring Kinnnda Hoyong Cét Kuku Balita Budak Kuring. Naha Ieu Bakal Ngajantenkeun Abdi Anu janten Ibu Halaman Psycho?Oke, abdi peryogi pendapat jujur ​​anjeun ngeunaan ieu: Sakumaha ngora teuing ngora pikeun ngagosok kuku?

    Baca Leuwih